Disclaimer Studio Jantien Baas

 

Disclaimer

De webshop van Studio Jantien Baas kunt u bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of welke informatie dan ook over uzelf te verschaffen.
Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een vraag te verwerken of om een online bestelling te kunnen verwerken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.

Let op;

De website van Studio Jantien Baas houdt wel, door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar de bezoekers van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons-) gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist.
Tevens kunt u ons op ieder gewenst moment verzoeken om uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Overige juridiche informatie

De website van Studio Jantien Baas en de content ervan (alle in de website aanwezige informatie) wordt met de grootst mogelijke zorg en zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden.
Studio Jantien Baas streeft naar het geven van correcte, complete en actuele informatie, echter aanvaardt Studio Jantien Baas geen aansprakelijkheid ten aanzien van (type-) fouten of mogelijke andere onjuistheden van het getoonde.
Studio Jantien Baas behoudt zich het recht voor de inhoud van de website aan te passen op ieder gewenst moment.

Studio Jantien Baas is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen, óf voor websites die verwijzen naar de Studio Jantien Baas website.
Studio Jantien Baas behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend na schriftelijke toestemming en uitdrukkelijke bronvermelding van Studio Jantien Baas is het toegestaan de inhoud van deze website geheel of gedeeltelijk op enige wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Studio Jantien Baas is niet aansprakelijk voor eventuele virussen die via deze website of webshop worden verkregen.

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele Studio Jantien Baas website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact opnemen via info@jantienbaas.nl